luni, 9 mai 2011

Cer hipnotic undeva in Romania

Preiau un articol de pe skytrip.ro pe care Anne mi l-a trimis si m-a surprins prin inedit. Pana la proba contrarie - adica faptul ca nu ar fi adevarate informatile, tind sa le consider extrem de interesante, urmand ulterior sa le verific la fata locului.

Comuna Bozioru, judetul Buzau, cu satul Fisici si catunul Nucu, aproape de Lacul Gotes, are deasupra cupola unui cer de o claritate neverosimila, ale carui nuante intense contrariaza lumea stiintifica.

Cercetatorii incearca sa isi explice fenomenul unic in lume, cu atat mai mult cu cat este asociat cu evenimente dintre cele mai ciudate.

Pentru a adanci si mai tare stranietatea, demersurile stiintifice au evaluat in masuratori, la 23 000 de grade Kelvin, sticlirile cerului de Bozioru, care se raporteaza la 16 000 de grade Kelvin, normalul cerului de deasupra oraselor.

Asemenea unui vortex, unei spirale care te absoarbe catre o alta dimensiune, cerul din Bozioru iti amoteste simturile hipnotic si te transporta in strafundurile fiintei cu vehicule nestiute. Cercetatorii extrasenzoriali il considera fara dubiu, una dintre portile energetice ale Universului, care spatiul si timpul se acorda cu axa infinitului.

Asa s-ar explica si interesul anumitor organizatii oficiale sau mai putin oficiale, pentru intreaga zona a Buzaului.

Pe langa cerul aparte, acestia au fost atrasi si de evenimentele devenite obisnuite, aici, care au depasit de mult eticheta coincidentei. Disparitii misterioase de persoane, care s-au facut nevazute sub ochii celor care le insoteau si care, fie nu au mai aparut niciodata, fie s-au trezit in cu totul alt loc, fara sa stie ce au patit; defectarea inexplicabila a aparaturii electronice; izvoarele radioactive, asa-zisele ape vii; anomaliile magnetice; aparitia unor Obiecte Zburatoare Neidentificate; activarea brusca a fenomenelor telepatice si a altor manifestari extrasenzoriale, la oameni obisnuiti care traverseaza locul, sunt numai cateva dintre ciudateniile Boziorului.

Localnicii vorbesc si despre un tunel care ar face legatura intre Bozioru si muntii Bucegi, dar cercetatorii infirma cu inversunare o astfel de ipoteza. Totodata, cu aproape 20 de ani in urma, in satul Scaieni din Bozioru, din intamplare, un satean a descoperit cranii si oase ale uriasilor, de peste 2,4 metri inaltime, ce au trait, se pare, in aceasta zona.
Articol scris de Larisa Bracea

Un comentariu:

jade spunea...

Pana la proba contrarie - adica faptul ca nu ar fi adevarate informatile, tind sa le consider extrem de interesante, urmand ulterior sa le verific la fata locului. vacanta in romania

Trimiteți un comentariu