vineri, 11 februarie 2011

Alchimie in Sedona, Arizona

Sedona este un oras si o comunitate care se intinde pe teritoriile a doua comitate din statul american Arizona, in zona numita Verde Valley.

Principala atracție a localitații o reprezinta gruparile neobisnuite de roci, cunoscute ca Rocile Rosii - Red Rocks of Sedona. Aceste formatiuni par a-si schimba culoarea din rosu intr-un portocaliu vibrant atunci cand sunt luminate de soare la rasarit si/sau la apus.

Sedona, care atrage cam 3,5 milioane de turisti pe an, este asezata intr-o zona despre care se spune ca are puteri miraculoase cu darul de a insufla forta, de a intineri si de a stimula privitorul. Sedona este celebra si pentru OZN-uri, locul preferat al extraterestrilor surprinsi in mai multe fotografii si marturii.

Este considerata zona aparitiei ingerilor si al vindecarilor miraculoase. Aici se desfasoara multe activitati paranormale. Zona este deosebit de frumoasa. Faimoasele roci Belle Rock si Cathedral Rock sunt adevarate castele naturale capabile sa impresioneze si pe cei mai putin sensibili turisti.

Sedona detine unul din cele mai importante vortexuri – portaluri energetice din SUA. Daca intrati intr-un vortex din Belle Rock si Cathedral Rock veti constata ca va acoperiti de niste fulgi fini aurii, materie obtinuta candva de alchimisti (se face referire, probabil, la un praf rezultat din monoatomi ai unor metale, cum ar fi aur, iridiu, rodiu etc, si care au proprietati curative deosebite).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu